Украина
Змінити
Змінити

Як готувати легко та приємно - Мясорубка Зелмер Zelmer 887.84. в Луцьку

• Мясорубка Diana
• Пікова потужність: 1500 Вт
• Потужність: 550 Вт
• Продуктивність: 2, 3 кг / хв
• Діаметр шнека: 8 см
Аксесуари
• 3 решітки діаметром: 2, 7 мм, 4 мм і 8 мм
• Шатківниця з 4 великими барабанами:- шинкування- Насадка для дерунів і горіхів- Дрібна терка- Велика терка
• Ковбасна насадка
• Оновлений двосторонній ніж
Висока продуктивність
Тефтелі, зрази, голубці - ці та безліч інших страв з м'ясним фаршем не складе труднощів приготувати, якщо у Вас є високопродуктивна м'ясорубка, така як Zelmer 887.84. Потужність цього пристрою становить 550 Вт, а при блокуванні вала цей показник збільшується до 1500 Вт, що дозволяє переробити навіть особливо тверді продукти, наприклад, кістляве м'ясо. У середньому за хвилину м'ясорубка прокручує порядку 2, 3 кг - приготувати найсмачніший вечерю вийде неймовірно швидко!
Багата комплектація
У комплект м'ясорубки Зельмер входять три диска для фаршу з отворами різного діаметру: 2, 7 мм, 4 мм і 8 мм. Крім того, при покупці цієї моделі Ви отримаєте насадку для приготування чудових домашніх ковбас, 4 барабана-шинкування, а також штовхач, який суттєво спростить та убезпечить завантаження продуктів в пристрій. Варто також відзначити, що до цієї м'ясорубці підходять і інші насадки (шнекова соковижималка, млинок, шинкування кубиками), придбати які Ви можете окремо.
Надійність і зручність у використанні
Надійна, компактна, проста у використанні - м'ясорубка Zelmer 887.84 стане вашим незамінним кухонним помічником! Пристрій виконаний з міцного пластику, має в своєму комплекті місткий завантажувальний лоток і оснащено системою захисту двигуна від перегріву. Мало того, дана модель забезпечена прогумованими ніжками, які не ковзають по столу під час використання м'ясорубки, і відсіком для мережевого шнура, що забезпечує найбільш компактне зберігання приладу.

Тип оголошення:
Продам, продаж, продаю
Торг:
доречний

Дії з оголошенням #1337357

Поділіться з друзями і знайомими

Поділіться оголошенням Як готувати легко та приємно - Мясорубка Зелмер Zelmer 887.84. з друзями, знайомими, потенційними клієнтами, використовуйте для цього соціальні мережі, месенджери. Це додасть оголошенню популярності і ефект багаторазово підвищиться.

Збережіть або повідомте про порушення